Divendres passat, el nostre destí va ser el Surit, on la Cristina va sorprendre a tots convidant-nos a un soparillu per celebrar el seu 25è aniversari. Aquesta invitació va crear una gran expectació, ja que la celebració d’un quart de segle de vida és un esdeveniment significatiu que mereix ser commemorat amb amics i éssers estimats.

La celebració estava programada per al dia següent, i el motiu era res més i res menys que el 25è aniversari de la Cristina, que havia arribat exactament el dimarts 20. Malgrat les agendes atapeïdes i les responsabilitats diàries, l’anticipació del soparillu va mantenir un ambient d’alegria i expectativa.

En un principi, l’hora establerta per al soparillu era a les 10 de la nit. No obstant això, com es pot esperar en aquest tipus d’esdeveniments informals, els càlculs horaris no sempre coincideixen amb la realitat. A més, la nit del soparillu va coincidir amb el canvi d’hora, un factor que va contribuir a la divertida imprecisió dels plans. La flexibilitat i la bona disposició van ser la clau per a gaudir plenament de la celebració.

El lloc triat per a la festa no podia ser més apropiat: el Surit. És un lloc de trobada popular a la Segarra, amb una atmosfera acollidora i festiva. Resulta que no calia anar al Surit després del sopar, ja que ja érem allà. La coincidència va afegir un toc espontani i sorprenent a la celebració.

Amb aquest soparillu, la Cristina va ser l’estrella de la nit, rebent felicitacions i desitjos d’amor i felicitat. Les paraules de celebració van omplir l’ambient, i tots van agrair la generositat de la Cristina per convidar-los a ser part d’aquesta commemoració especial.

En resum, el soparillu va ser un èxit rotund, ple de riures, bons moments i, sobretot, d’afecte compartit. La Cristina va ser felicitada amb entusiasme per arribar a aquesta fita, i tots els presents van marxar amb la sensació de haver celebrat una nit especial i inoblidable amb amics. Moltes felicitats, Cristina!

98 fotos, 6.921 cops visitades amb 103 comentaris