Dissabte va ser un dia marcat per una visita significativa a l’hospital de Lleida per veure al Santi. Com és costum, la reunió es va dur a terme al bar-restaurant, tot i que els ingressats no poden participar-hi. No obstant això, els habitants de Granyena gaudeixen d’aquest privilegi, permetent que la trobada tingui un toc més proper i afectuós. Aprofitant la visita de la delegació segarrenca a la capital de la Terra Ferma, van decidir explorar l’exposició de Guillermo de la Guàrdia-Lada, una oportunitat per apreciar la qualitat de l’obra mentre gaudien d’un agradable pica-pica.

Després de l’experiència cultural, la jornada va culminar amb un sopar en un restaurant, fins i tot amb un cambrer del Madrid. Durant el sopar, l’emoció va créixer amb el gol de l’últim minut de Messi, un moment que va ser celebrat amb gratitud i entusiasme. La tornada a la capital segarrenca va incloure una parada al Surit, on van comprovar l’ambient, predominantment tranquil, malgrat algunes tauletes que no van resistir la intensitat de la nit.

Diumenge va ser un dia per relaxar-se amb una passejada primaveral, gaudint de l’aire fresc i el paisatge relaxant. Aquesta jornada de descans va proporcionar l’oportunitat perfecta per reflectir sobre les experiències del cap de setmana i connectar amb la natura. En conjunt, la visita a l’hospital, l’exposició cultural, el sopar emocionant i la tranquil·litat dominical van conformar un cap de setmana equilibrat i ple de diverses experiències per a la comunitat segarrenca.

152 fotos, 7.972 cops visitades amb 41 comentaris