Dissabte tarda va oferir una proposta emocionant del Grup de Natura del Solsonès: un recorregut nocturn amb raquetes sobre la neu, il·luminat per la resplendor de la Lluna plena. Aquesta activitat va combinar l’encant de la natura amb la possibilitat de seguir les petjades dels animals, que, com es va comprovar, eren abundants. Entre la posta de sol i la sortida de la Lluna, el cel estrellat va captar l’atenció del grup, oferint una vista espectacular del firmament.

Quan finalment la Lluna va sortir, la seva llum brillant va il·luminar el camí, i es va plantejar el desafiament de conquerir la Tossa Pelada, ascendint des dels 1.920 fins als 2.379 metres, amb un desnivell de 459 metres. Tot això va succeir amb temperatures que rondaven els zero graus, augmentant la dificultat de l’excursió. Malgrat això, el grup es va llençar al repte amb determinació.

Després de 6 hores i mitja de caminata, la decisió de donar per acabada l’ascens va ser presa, i tots van aconseguir arribar amb èxit al bar, celebrant així l’èxit de la jornada. Aquesta gesta no només va demostrar la resistència i la dedicació del grup, sinó que també va permetre gaudir d’una experiència única a les muntanyes sota la llum màgica de la Lluna plena.

En creuar la frontera cap a la Segarra, el grup va recordar que a Cervera s’estava duent a terme un concert al pavelló, i aquesta coincidència amb la Lluna plena va afegir un toc especial a la jornada. Potser, tot i no haver assistit al concert, la sensació d’haver compartit aquesta experiència única a la natura sota la llum de la Lluna va crear records duradors i va deixar a tothom amb la satisfacció de haver superat un desafiament i viscut una jornada inoblidable.

180 fotos, 7.602 cops visitades amb 85 comentaris