Aquest dissabte va començar de manera sorprenent amb la primera nevada de la temporada trenc d’alba. La natura es va vestir de blanc, creant un paisatge encantador i evocador. Les terres de la Segarra es van cobrir amb una capa fina de neu que, sorprenentment, va resistir fins al migdia malgrat les temperatures més altes del dia. Aquest esdeveniment va portar una atmosfera hivernal, omplint la comarca amb una calma especial i la bellesa efímera de la neu.

A la nit, amb les temperatures sota zero, es va prendre la decisió d’anar a sopar a l’Estudiantil de Cervera. L’ambient càlid i acollidor del restaurant va ser l’escenari perfecte per gaudir d’uns deliciosos espaguetis a la Carbonara, destacant-se com una opció ideal per combatre la fredor de la nit. El pla culinari va ser tot un èxit, i els participants van compartir converses animades i rialles mentre es deleitaven amb els sabors.

Després del sopar, la nit va continuar amb una visita al Surit, un lloc ben conegut per la seva atmosfera festiva i animada. Les melodies de la música ambient van omplir l’ambient, convidant a la dansa i a la celebració. Va ser una manera agradable de continuar la nit, amb la comunitat gaudent d’un espai de diversió i entreteniment.

La festa no va acabar al Surit, sinó que es va traslladar al Pano, on es va buscar una altra experiència nocturna. Sorprenentment, en aquesta ocasió, el Pano no oferia música màquina, marcant una diferència respecte a altres ocasions. Malgrat això, la nit va continuar amb converses animades, la gent compartint històries i experiències mentre gaudeixen de l’ambient del lloc.

En definitiva, aquest dissabte va ser una jornada que va combinar la sorpresa de la primera nevada de la temporada amb la calidesa d’una vetllada gastronòmica a l’Estudiantil, la festa al Surit i el final de la nit al Pano. Un mix de sensacions i activitats que va fer d’aquest dissabte una experiència única i inoblidable per a la comunitat de la Segarra.

76 fotos, 3.581 cops visitades amb 13 comentaris