La participació massiva dels residents de Cervera i de la Segarra al programa Cantamania de TV3 va ser una experiència emocionant i memorable per a tots els involucrats. Abans mateix de l’inici del programa, es van donar situacions divertides amb lluites per aconseguir places, ja que només es permetien 25 participants. Aquesta elevada demanda ja indicava l’entusiasme i la passió de la comunitat per compartir el seu talent musical amb un públic més ampli.

Totes les actuacions van ser de gran qualitat, reflectint la diversitat de talent a Cervera i la Segarra. No obstant això, una destacada va ser la de Cristina del Surit Surat, que es va convertir en la primera persona a atrevir-se a cantar davant de tot el públic. Aquest coratge va ser àmpliament reconegut i aplaudit, ja que va marcar un precedent i va inspirar a altres a compartir les seves habilitats vocals. La comunitat va celebrar aquest moment especial, que va demostrar la força i l’audàcia de la gent local.

La participació en Cantamania també va ser una oportunitat per a la comunitat de gaudir de la música i el talent local, creant un ambient vibrant i festiu. El suport entre els participants i l’audiència va ser evident, ja que tots animaven i aplaudien cada actuació amb entusiasme.

Després de l’actuació de Cristina al programa, va oferir una sessió privada al pub, demostrant encara més la seva passió i compromís amb la música. Aquesta iniciativa va ser molt apreciada i va proporcionar una experiència més íntima per a aquells que volien gaudir de la seva actuació de manera més personal.

Per aquells que no van tenir l’oportunitat de veure-ho en directe, es va suggerir veure el vídeo d’aquesta actuació única i deixar els comentaris. Això va crear una comunitat virtual, permetent als membres compartir les seves impressions i connectar-se a través de la música, consolidant encara més els llaços entre els habitants de Cervera i la Segarra. En resum, la participació a Cantamania va ser més que una simple experiència musical; va ser una celebració de la diversitat de talents locals i una oportunitat per unir la comunitat a través de la música i la cultura.

57 fotos, 1.359 cops visitades amb 14 comentaris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *