Dissabte passat, l’ambient al Surit va ser d’una diversió total, amb la comunitat segarrenca congregant-se per precalentar l’esperit nadalenc. El local es va convertir en el lloc de trobada per als amics i veïns, creant una atmosfera animada que anticipava l’arribada de la nit de Nadal.

El dilluns 24 de desembre, la nit de Nadal va arribar amb tot el seu esplendor a La Guardia-Lada. La tradicional missa del Gall va ser celebrada amb la participació especial de la Coral Marinada, que va omplir l’església amb les seves harmonioses melodies nadalenques. Després de la missa, tots van ser convidats a gaudir d’una torronada, creant un ambient càlid i acollidor que va ressonar amb l’esperit nadalenc.

Posteriorment, la celebració va continuar al Surit, que es va convertir en l’epicentre de la Festa de Nadal. La gent va respondre amb entusiasme a l’ambient de festa, i la lluna plena va afegir una llum màgica a la nit. El Surit va ser el lloc perfecte per compartir rialles, brindar per les festes i gaudir de la companyia dels altres. La nit va ser un èxit, i la comunitat va mostrar una vegada més la seva habilitat per unir-se en celebracions festives.

Amb l’arribada de la nit de Cap d’Any a l’horitzó, la gent ja està fent els preparatius i creant expectatives per a una altra gran celebració. La comunitat segarrenca, després de les festivitats de Nadal, es prepara per acomiadar l’any vell amb energia i esperança. Els ciutadans ja estan ansiosos per les celebracions de Cap d’Any, esperant amb emoció els esdeveniments planejats i les sorpreses que aportarà aquesta última nit de l’any.

Amb la diversió i la celebració com a constants, la comunitat segarrenca demostra un cop més la seva força i la seva capacitat per crear moments inoblidables en cada celebració. Prepareu-vos per Cap d’Any, perquè segurament serà una altra ocasió d’alegria, diversió i unitat per a tota la Segarra.

298 fotos, 19.270 cops visitades amb 140 comentaris i 336 vots “tomateros”