Després d’un dia esgotador fent llenya, una tasca que, segons el narrador, hauria de ser recompensada amb una medalla per netejar els boscos i no amb persecució, la millor recompensa va ser participar en la Super Festa dels anys 60-70 organitzada pel conegut pub Surit Surat, considerat el millor pub de la Segarra. Aquesta festa es va convertir indiscutiblement en la notícia més important i esperada del cap de setmana a la comarca.

La Festassa va iniciar-se a les 2/4 de 9 de la nit al Surit, on els assistents van començar a arribar totalment engalanats per a l’ocasió. Els anys 60-70 van ser èpoques caracteritzades per la música, la moda i la cultura que han deixat una empremta indeleble en la història. La temàtica retro de la festa va crear un ambient festiu i divertit des del primer moment.

Després de la trobada al Surit, els assistents van embarcar-se en dos autocars que els van conduir cap a la Fonda de Sant Ramon, on va tenir lloc un magnífic sopar. L’ambient alegre i l’elegància dels assistents van contribuir a crear una atmosfera única, carregada de records i referències als anys homenatjats. El sopar va ser no només una ocasió per degustar deliciosos plats sinó també per compartir anècdotes i riures amb altres participants.

A les 12 de la nit, la comitiva va tornar al Surit, on la festa va continuar amb una energia indomable. La música característica d’aquelles èpoques va envair l’espai, fent que tots balléssin i es divertissin fins a altes hores de la matinada. L’alegria i l’esperit de la festa van ser l’essència de l’esdeveniment, i la comunitat va celebrar junta fins a les hores més avançades.

La conclusió del narrador no podia ser més clara i entusiasta, felicitant a totes i tots i afirmant que són “collonuts”. Aquest terme local pot ser interpretat com una expressió d’admiració i estima cap als participants, ressaltant la seva capacitat per crear una festa memorable i demostrant que la comunitat sap com gaudir de la vida i celebrar junts els moments especials. La Festassa va demostrar ser una experiència inoblidable i una mostra de la vitalitat i la unió de la gent de la Segarra.

548 fotos, 49.963 cops visitades amb 263 comentaris i 91 vots “tomateros”