Dimarts a la nit, l’expedició es va dirigir cap a Arbeca per assistir a l’esdeveniment musical protagonitzat per “Reincidentes”. La presència d’aquesta banda va ser l’excusa perfecta per explorar les impressionants muralles del castell del poble. Aquest element arquitectònic, ple de història, va oferir una atmosfera única per gaudir de la música en un entorn enigmàtic. El cartell destinat als “Forasters” esmentat pel narrador suggereix que fins i tot els visitants externs eren benvinguts a compartir l’experiència cultural d’aquella nit.

Divendres, el programa va continuar amb una visita al mercat de Cervera, on els aromes i colors dels productes locals van captivar l’atenció dels visitants. Posteriorment, es va realitzar una ruta cultural cap al bell poble de Lloberola, oferint als participants la oportunitat de descobrir els seus racons més emblemàtics i coneixer la riquesa històrica de la regió. A la nit, l’agenda va incloure una visita a Passanant per gaudir d’una actuació del grup musical “The Companys”, que va posar la guinda a una jornada plena de diversitat cultural.

Dissabte va arribar amb més exploració pels petits pobles segarrencs d’Alfà, Comabella i Viver. Aquest recorregut va permetre als participants endinsar-se en la vida rural i conèixer de prop la seva autenticitat. A la nit, la cita va ser a Maldà, on es va poder gaudir de l’actuació de “Hotel Cochambre”, segurament una experiència musical única i inoblidable.

L’itinerari cultural i musical descrit pel narrador reflecteix un cap de setmana ric en diversitat, amb la música com a element unificador que va anar de la mà amb la descoberta de les joies arquitectòniques i culturals de la comarca. La participació activa en esdeveniments locals i la visita als petits pobles va enriqueir la vivència, oferint als participants una immersió completa en la riquesa de la Segarra.

229 fotos, 6.690 cops visitades amb 26 comentaris