Divendres a la nit, la comunitat es va reunir a Granyena per celebrar els aniversaris de juliol amb un sopar conjunt. L’esdeveniment va ser marcat per la generositat del Jordi, que va obrir la piscina perquè els assistents poguessin gaudir d’una estona refrescant-se a l’aigua. El reconeixement va ser dirigit als qui van organitzar un joc especial dedicat als que celebraven els seus aniversaris durant aquest mes.

Un dels moments més destacats de la nit va ser el joc creat per a l’ocasió, amb l’objectiu de buscar el millor ballador del terme. Aquesta iniciativa no només va proporcionar entreteniment i rialles, sinó que també va fomentar un ambient festiu i participatiu. Els participants van demostrar les seves habilitats de ball i la seva disposició a participar activament en la celebració.

Després del sopar i les activitats a Granyena, la festa va continuar a Sant Guim de Freixenet, que estava immers en la celebració de la seva Festa Major. L’elecció de gaudir de la “Gresca Catalana” va oferir als assistents una oportunitat única d’experimentar una part de la cultura catalana que, en aquest cas, va incloure música, ball i diversió fins a altes hores de la nit.

L’ambient festiu i la celebració dels aniversaris amb amics i veïns van crear una experiència memorable per a tots els assistents. La combinació de moments distesos a la piscina, el joc divertit i la immersió en la festa local va fer que aquesta nit a Granyena fos un record inoblidable. La comunitat va demostrar una vegada més la seva habilitat per organitzar esdeveniments que no només uneixen la gent sinó que també celebren l’esperit festiu i la camaraderia que caracteritza aquesta regió.

164 fotos, 5.711 cops visitades amb 20 comentaris