El divendres, la tranquil·la atmosfera del Surit va transformar-se en un animat taller de motos, amb molta feina per preparar-ho tot perquè tothom pugués gaudir plenament de l’experiència. Aquesta inusual temàtica va generar expectació i va atraure amants de les motocicletes, creant un ambient divers i vibrant al local.

Dissabte va ser el dia d’una boda matinal que es va destacar pel cotxe descapotable, considerat el més elegant de tota la comarca. Aquest cotxe era conduït amb gràcia i distinció per l’alcalde de Montoliu, qui va tenir l’honor de portar la núvia cap a l’església de Sant Antolí. Aquest esdeveniment va captivar l’atenció dels residents locals, i el cotxe elegant va afegir un toc de glamour a aquest moment especial.

A la nit, la festa va prendre un rumb diferent amb diversos espectacles als patis de la Universitat. Aquesta proposta diversificada va incloure entreteniment per a tots els gustos, des de música en viu fins a actuacions artístiques. El Surit va ser el lloc escollit per a la fi de festa, on els rams de flors van ser intercanviats de mà en mà, simbolitzant la continuïtat de l’amistat i la participació en aquesta celebració col·lectiva.

Diumenge al matí va portar una activitat més tradicional amb pràctiques de sega a Granyena de Segarra. Aquesta activitat rural va proporcionar una oportunitat per connectar amb les arrels agrícoles de la comarca i mantenir viva una tradició que destaca la importància de les activitats agrícoles en aquesta comunitat.

Així, aquest cap de setmana va ser un exemple de la diversitat d’activitats i esdeveniments que poden succeir a la Segarra, des de tallers de motos fins a casaments elegants, espectacles artístics i pràctiques agrícoles. La comunitat va demostrar una vegada més la seva capacitat per organitzar i gaudir d’esdeveniments que enriqueixen la vida de la regió.

146 fotos, 9.248 cops visitades amb 107 comentaris i 10 vots “tomateros”