Divendres de disbauxa al Surit, una nit que ja ha esdevingut famosa arreu de la comarca per les seves actuacions de circ que han guanyat reconeixement fins a Tàrrega, que ja els contracta per a la prestigiosa Fira del Teatre 2007. Les acrobàcies i els espectacles que es presenten al Surit han aconseguit captivar l’atenció de la comunitat, convertint-lo en un lloc de referència per als amants de l’entreteniment circense.

Dissabte a la tarda, la festa va prendre un to més tradicional amb la celebració de la colla dels Diables Carranquers de Cervera. L’esdeveniment conegut com “Ball Parlat” va transformar la plaça de l’Ajuntament en un escenari vibrants d’emocions i cultura popular. Els famosos “versots,” reconeguts arreu del món, van provocar el deliri del públic, generant aplaudiments i expressions d’admiració. La col·laboració dels Diables Carranquers va contribuir a una atmosfera festiva i participativa, reflectint la rica tradició local de Cervera.

A la nit, la festa va continuar amb un concert a la mateixa plaça, mantenint l’esperit animat i vibrant que caracteritza les celebracions a la Segarra. La música va omplir l’aire i va arrossegar als assistents a ballar fins a altes hores de la nit, creant una experiència única i inoblidable per a tots els presents.

La diversitat d’activitats programades per al cap de setmana va oferir a la comunitat una oportunitat de gaudir tant de l’entreteniment contemporani com de les tradicions més arrelades. Des dels espectacles de circ fins als ballarins del “Ball Parlat” i la música enèrgica del concert nocturn, tots van poder trobar alguna cosa que captivava els seus interessos i celebrar junts una experiència comunitària única.

En resum, el cap de setmana va ser marcat per la diversitat i la vitalitat de les activitats celebrades al Surit i a la plaça de l’Ajuntament de Cervera. L’èxit de les actuacions i la participació entusiasta de la comunitat van confirmar que aquests esdeveniments esdevenen moments destacats i fonamentals per al teixit social i cultural de la Segarra.

194 fotos, 12.203 cops visitades amb 176 comentaris i 10 vots “tomateros”