Divendres, després d’una travessia de dues hores (una destinada a creuar Francesc Macià fins al final de Diagonal), va arribar una caravana triomfal a Cervera, específicament al conegut local Surit. Amb la nit encara jove, es va decidir fer una breu visita a Mollerusa, on Els Pets oferien un concert amb l’acompanyament d’un grup anomenat Poncho-K. La menció irònica sobre aquest últim grup (“algú els coneix a part de sa mare?”) insinua que potser no eren tan coneguts entre els assistents, o almenys, així ho veia el narrador.

Dissabte va arribar i amb ella la visita obligada a la Fira de Sant Isidre, una cita tradicional que, segons el narrador, destaca més pels venedors de menjar que pel seu caràcter comercial. A la nit, es va emprendre una ruta pels pubs locals, amb alguns dels participants que, al arribar al Surit, semblaven haver guanyat la Champions, fent referència a una eufòria comparativa amb els èxits esportius.

La barra Suritenca va ser l’escenari del debut de l’Alba, qui va demostrar la seva resistència amb gran destresa tota la nit. L’ambient a la barra va ser molt animat, fins i tot amb la Lluna en fase nova. Aquest detall pot ser una referència a la intensitat de la festa, ja que, segons la tradició popular, les fases lunars poden influir en els ànims de la gent.

Diumenge va arribar amb un berenar lleuger a base de butifarra i pinxus a Cervera, una manera relaxada de tancar el cap de setmana intens i ple d’activitats. La menció d’un berenar lleuger dóna la idea que es va optar per una opció més tranquil·la després de les celebracions més animades dels dies anteriors.

En resum, el cap de setmana va ser marcat per la diversitat d’activitats i llocs visitats, des de concerts fins a fires locals, rutes de pubs i fins i tot el debut d’una nova incorporació a la barra Suritenca. La narrativa plena d’humor i sarcasme reflecteix una experiència viscuda amb entusiasme i una perspectiva pròpia sobre els esdeveniments.

225 fotos, 16.084 cops visitades amb 212 comentaris