El sopar d’aniversari del Jordi, celebrant els seus 20 anyets, va ser tot un esdeveniment al restaurant Cal Pep a Castellfollit de Riubregós. L’ambient festiu va ser intensificat per la coincidència amb altres dos aniversaris, creant una atmosfera plena d’alegria i celebració. El Cal Rosita, com a amfitrió, va proporcionar l’escenari perfecte per a una vetllada memorable.

Després d’un àpat deliciós i les celebracions corresponents, algú va proposar una activitat addicional: assistir a un concert a Torà, on actuava el grup Hotel Cochambre, una banda relativament poc coneguda per a la majoria dels assistents. La decisió de sumar-se a aquest esdeveniment va resultar ser encertada, ja que el concert formava part de la mundialment famosa “Festa de les Dones de Torà”.

Ara bé, cal destacar que la “Festa de les Dones de Torà” té una particularitat interessant: diu que aquest dia les dones manen i els homes no hi pinten res. Aquesta tradició pot semblar única i exclusiva de Torà, però com va apuntar algú amb un to humorístic, potser la dinàmica de poder entre gèneres no sempre és tan diferent a altres llocs del món. Aquest comentari va provocar rialles i una reflexió divertida sobre les relacions de gènere i els rols socials en diferents cultures.

La nit va continuar amb la participació en la festa i la gresca de les Dones de Torà, amb música, ball i diversió per a tothom. Va ser una oportunitat única per a la comunitat reunida, tant per als locals com per als forasters, de participar en una tradició local i gaudir de la vitalitat i la energia de la Festa de les Dones.

Al final, la vetllada al concert d’Hotel Cochambre i la participació en la “Festa de les Dones de Torà” van convertir-se en una experiència inesperada, plena d’animació i alegria. Així, la celebració de l’aniversari del Jordi no només va ser un esdeveniment singular sinó també una immersió en les tradicions i festivitats locals que fan que cada celebració a la Segarra sigui única.

125 fotos, 5.904 cops visitades amb 35 comentaris