Mentre una part significativa de la Segarra estava de camí a Benicàssim per gaudir del Vinya Rock amb furgonetes que, segurament, plenes de records i històries, l’altra part de la comunitat va començar el pont de divendres al Surit. Aquesta divisió d’activitats demostra la diversitat d’interessos i la capacitat de la Segarra per abraçar diferents tipus de celebracions i esdeveniments.

El dissabte va ser un dia de connexió amb la terra i la natura per a la comunitat. Un grup es va embarcar en una jornada de collita de calçots d’alta qualitat “Made in Montoliu”, un ritual culinari i social que destaca la tradició i la qualitat dels productes locals. A més, aquesta activitat va proporcionar l’oportunitat de reunir-se, compartir experiències i gaudir dels sabors únics de la gastronomia segarrenca.

Al mateix temps, es va fer una comprovació de la collita de cereal, amb resultats encoratjadors que indiquen un any prometedor per als agricultors de la regió. Aquesta notícia va ser rebuda amb alegria, ja que assegura un bon començament per als cicles agrícoles i econòmics del proper any.

A la nit, el Surit va acollir un petit grup de valents que van gaudir de l’ambient tranquil i acollidor del local. No obstant això, la tranquilitat es va trencar amb l’arribada de la colla pesigolla dels de Pujalt i altres agregats, que van fer acte de presència a altes hores de la nit. Enmig d’aquesta trobada, es va revelar que l’Emma es trobava enguixada, i tots els presents van expressar els seus millors desitjos per a la seva ràpida recuperació.

Aquesta combinació d’activitats, des de la diversió al Vinya Rock fins als moments tranquils i conectats amb la terra al Surit, il·lustra la versatilitat i la riquesa de la vida a la Segarra. La comunitat segueix celebrant les seves tradicions, connectant amb la natura i demostrant una vegada més la seva força i la seva unitat en totes les ocasions. Amb una collita prometedora i la calor de la companyia dels veïns, la Segarra continua el seu viatge cap a un futur ple de prosperitat i celebració.

134 fotos, 7.681 cops visitades amb 87 comentaris