La primera trobada de Volkswagen Escarabats i derivats va ser un èxit espatarrant aquest dissabte passat, aconseguint reunir més de 20 vehicles que van prendre la sortida a Cervera a les 10 del matí. L’esdeveniment va resultar ser una celebració no només de la passió per aquests vehicles clàssics, sinó també una oportunitat per explorar i gaudir del paisatge segarrenc.

La caravana va iniciar el recorregut amb una visita als imponents castells de Florejacs i Vicfred, permetent als participants gaudir de la riquesa històrica i arquitectònica de la regió. Després, van recórrer les pintoresques carreteres segarrenques, que ofereixen un marc encantador per als amants dels cotxes clàssics.

El destí final de la trobada va ser Montoliu, on els assistents van ser rebuts amb una càlida benvinguda i van tenir l’oportunitat de gaudir d’una deliciosa fideuà Santguimenca i de bona botifarra de Sant Antolí. Aquest àpat va ser una manera perfecta de recuperar energies després de la jornada de descobriment i aventura amb els vehicles.

El mèrit d’organitzar aquest esdeveniment va recaure en l’alcalde de Montoliu, Jordi, que va demostrar la seva dedicació i passió per la preservació de les tradicions i l’atractiu turístic de la Segarra. Els rumors apunten que aquesta admirable tasca serà reconeguda amb la medalla honorífica del Consell Comarcal, en reconeixement a la seva contribució com a impulsor del turisme segarrenc.

Per celebrar aquest èxit i la possible recompensa imminent per a l’alcalde Jordi, molts dels participants van decidir passar una estona al Surit a la nit. Aquest popular local va ser l’escenari perfecte per compartir històries, riures i brindar per l’èxit de la trobada i el reconeixement anticipat. La nit al Surit va ser un tancament festiu perfecte per a aquest dia memorable dedicat als clàssics de Volkswagen i a la Segarra.

288 fotos, 15.487 cops visitades amb 138 comentaris i 5 vots “tomateros”