Aquesta nit ha marcat un esdeveniment esperat a la Segarra: les primeres neus de la temporada. Els habitants locals, preparats per afrontar les inclemències meteorològiques de l’hivern, van començar la nit carregant les cadenes al cotxe. Com bé saben, en aquesta època de l’any, mai se sap quan les condicions meteorològiques poden canviar dràsticament, i les nevades poden sorprendre a qualsevol moment.

Amb els cotxes preparats per afrontar la neu, la comunitat es va dirigir al Pavelló, on se celebrava el concert de la Marató de TV3. Aquesta iniciativa, que reuneix talent local per recaptar fons per a la investigació mèdica, és un esdeveniment tradicional que uneix la comunitat per una causa noble. El concert va ser una oportunitat per gaudir de la música local i alhora contribuir a una causa benèfica important.

Després del concert, l’atmosfera festiva es va mantenir, i molts es van dirigir cap al Pano per continuar amb la diversió. Encara que pocs van prendre fotos, aquestes van capturar moments intensos i plens de “tomate” (energia i passió). El Pano, conegut per ser un lloc animat i vibrant, va ser l’escenari de la continuació d’una nit que ja havia començat amb l’emoció de les primeres neus.

Aquesta trobada informal al Pano va ser l’oportunitat per compartir rialles, històries i celebrar l’arribada de l’hivern amb la seva primera nevada. Malgrat la poca quantitat de fotos preses, les imatges reflectien l’esperit alegre de la nit i la unió de la comunitat segarrenca en aquesta ocasió especial.

Aquesta nit, marcat pel contrast entre les primeres neus i l’escalfor de la música i la diversió, es converteix en un record memorable per als habitants de la Segarra. A més de celebrar la temporada hivernal, també va ser una oportunitat per demostrar la força i la solidaritat de la comunitat en moments festius i, alhora, contribuir a una causa mèdica important. La nit va exemplificar l’esperit viu i dinàmic de la Segarra, on les tradicions, la diversió i la solidaritat es converteixen en elements fonamentals per a la cohesió comunitària.

68 fotos, 4.494 cops visitades amb 49 comentaris i 100 vots “tomateros”