Dissabte va ser un dia intens d’activitats al Cau de Granyena, amb l’equip demostrant un nivell professional en les obres que es realitzaven. La transformació del Cau va avançar amb determinació i habilitat, creant un ambient d’entusiasme i col·laboració. L’esperit d’equip va ser evident mentre tots treballaven junts per millorar i renovar aquest espai emblemàtic.

A la nit, la comunitat es va aventurar per la Segarra en busca de festes de Carnaval. És notable que a Cervera, aquest any van decidir ser originals i no celebrar-lo a la data tradicional, oferint una alternativa interessant. La capital va ser el destí, amb una visita a l’esdeveniment “Revolution 80”. Aquesta festa va oferir una immersió total en l’època dels anys 80, amb música, vestuari i ambient que recordava aquella època icònica.

Diumenge va començar amb una caminada d’entrenament fins a Suró, cobrint 13.5 quilòmetres. Aquesta marxa va ser un aperitiu comparat amb el gran desafiament que es presentarà d’aquí a un mes, quan es realitzarà una caminada de 51 quilòmetres a través dels camins de la comarca. Després de la caminada, la comunitat es va dirigir al camp de futbol a Sant Ramon per veure un partit en què l’equip local va guanyar 1-0 contra el Bellpuig. L’atmosfera del partit va ser emocionant, amb els espectadors animant l’equip i celebrant la victòria a la fi del matx.