La decisió d’assistir a les festes del Carnaval a Tàrrega va arribar després de moltes discussions i deliberacions. Tot i que la visita es va retardar una setmana respecte a les dates oficials del Carnaval, la comunitat va veure aquesta oportunitat com una manera d’enriquir les celebracions a Cervera, que s’havien planejat amb dos esdeveniments destacats.

La elecció de participar a les festes de Tàrrega va ser motivada pel desig de viure l’experiència d’un Carnaval únic i divers, i així explorar noves tradicions i activitats festives. A pesar de la petita demora, els membres de la comunitat estaven decidits a gaudir de l’ambient festiu i l’alegria que caracteritzen aquesta celebració.

Un cop arribats a Tàrrega, els membres de Cervera es van veure immersos en una atmosfera festiva amb desfilades colorides, disfresses extravagants, música animada i activitats per a tota la família. Les festes del Carnaval a Tàrrega ofereixen una gran varietat d’esdeveniments, des de concursos de disfresses fins a concerts i activitats a peu de carrer.

Tot i que es van adonar que la celebració a Tàrrega tenia algunes diferències respecte a la de Cervera, com les tradicions locals i les característiques úniques, els membres de Cervera van trobar inspiradora aquesta oportunitat de compartir i aprendre de noves experiències festives.

Amb l’esperança que aquesta visita pugui enriquir les festes planificades a Cervera, els membres de la comunitat es van comprometre a portar de tornada a casa la inspiració i l’alegria que van trobar a les festes del Carnaval de Tàrrega. Així, tot i amb la petita demora, la decisió d’explorar aquestes festes va demostrar ser una elecció emocionant i enriquidora per a tots els participants.