Dissabte a la tarda va ser un cap de setmana ple d’emocions esportives. El futbol va prendre el centre de l’escena, amb les nenes del futbol de Cervera demostrant la seva habilitat i determinació en una victòria convincent de 5 a 2 contra les seves rivals del Sentmenat. L’actuació brillant de Carla, una mega-crack de Granyena, va ser un dels punts culminants del partit, deixant una vegada més la seva empremta en el camp.

Més tard, la comunitat es va reunir al Noctàmbul per discutir i planificar la propera edició de la Transsegre 2008. L’Armada Segarrenca, plena de determinació, es prepara per tornar a la batalla en aquest esdeveniment esportiu destacat. Les idees van sorgir, les estratègies es van debatre i l’entusiasme va créixer mentre es planificava la participació en aquesta competició que posa a prova la resistència i l’esperit d’equip.

A la nit, la comunitat va optar per una visita cultural al Surit, gaudint de l’ambient acollidor i les activitats organitzades pel local. La festa va culminar al Pano, oferint un final de nit ple de diversió i bona companyia.

Diumenge va arribar amb una sorpresa meteorològica, ja que va ploure tot el dia, amb una acumulació de 30 litres a Montoliu. Malgrat aquest temps plujós, la comunitat va trobar maneres creatives de passar el dia, demostrant una vegada més la seva capacitat d’adaptació i la seva unió enfront de les inclemències meteorològiques.