Dissabte va portar una gran dosi d’emocions amb el partit de futbol entre el Betis i el Barça. L’enfrontament va mantenir a tots els espectadors a l’espera del resultat fins al darrer moment, creant una tensió palpable. La incertesa i l’emoció del partit van deixar una empremta indeleble en tots els qui el van seguir. Les expressions de sorpresa, alegría o frustració van omplir els rostres dels presents, fent d’aquest esdeveniment una experiència inoblidable.

Per alleujar les tensions post-partit, la comunitat va decidir fer una ruta turística per Cervera, buscant un lloc adequat per a la vetllada. Després d’una breu exploració, l’elecció va recaure en el Xino, on van poder gaudir d’un menú ric i variat, amb plats intrigants com “Familia Feliz”. Aquest menú va provocar més d’una rialla, ja que es va confirmar que no contenia cap ingredient sorprenent com una sogra estofada.

Amb els ànims més alleujats, la tornada al Surit va ser més animada, marcant el començament d’una ruta nocturna que va culminar al Pano, oferint una experiència nocturna plena d’alegria i diversió. Després de la festa nocturna, la matinada de diumenge va donar pas a un rally a Rocafort de Vallbona. Tot i que algú pot pensar que aquesta activitat no té gaire sentit, va resultar ser un èxit, demostrant que hi ha sempre algú disposat a emprendre reptes divertits i entretinguts.