Divendres al matí, tot i el fred i el vent que congelaven fins i tot les ganes de sortir al carrer, el mercat de Cervera va ser l’escenari de les últimes tendències de moda primaveral. Els habitants locals van aprofitar l’oportunitat per comprar les darreres peces i posar-se al dia amb la moda, malgrat les inclemències meteorològiques. A la nit, la sorpresa es va estendre amb la notícia de la missa de divendres Sant a la catedral de Granyena, una imponent església que va atraure la curiositat dels residents. La processó pel mig del poble va ser una experiència única, capturant l’esperit religiós i tradicional de la comunitat.

Després d’aquest moment religiós, es va passar una estona relaxant al nou “Cau”, que està a punt d’inaugurar-se oficialment. La nit va continuar amb una visita al Surit abans que tothom marxés i, posteriorment, cap al Pano per prolongar la diversió fins a les hores més tardanes.

Dissabte va arribar amb un temps agradable, oferint una oportunitat perfecta per celebrar els aniversaris del Rossita i l’Aleix amb un sopar al mític Bargués de Cervera. El lloc va ser l’escenari ideal per reunir-se i commemorar aquestes ocasions especials amb amics i familiars.

Diumenge va començar amb una visita cultural al búnker de la guerra civil a l’Ametlla de Segarra, proporcionant una mirada fascinant a la història local. A la nit, tots es van dirigir cap a la Serra de Mollerussa per assistir a un concert. Malgrat el fred intens, la delegació segarrenca va resistir i va gaudir de la música en un entorn únic. Aquest cap de setmana va demostrar la diversitat d’activitats disponibles a la Segarra, des de moments religiosos i celebracions d’aniversari fins a experiències culturals i concerts, oferint una visió completa de la vida a la comarca.