Divendres, el Surit va ser l’escenari d’una gran partida de billar americà que va atreure experts segarrencs en aquest esport de cavallers. L’ambient amistós i competitiu va propiciar un moment de diversió i camaraderia entre els participants. Posteriorment, la nit va continuar amb un sopar al 520, un local popular a la zona, i després, una ràpida dutxa per descansar breument abans de dirigir-se a Cervera a les 3:30h.

A Cervera, es va unir amb la gent de la LXII Pelegrinació que havia arribat des de la capital segarrenca fins a Igualada. La sortida matutina va portar el grup al capdemunt del Bruc, on van gaudir d’un esmorzar elegant abans de començar la pelegrinació cap a Montserrat. Després de 7 hores i mitja de camí, van arribar al seu destí al migdia. Una vegada a Montserrat, van ser recollits pel Santi, facilitant el retorn a la Segarra amb cotxe.

A la nit, malgrat alguns problemes tècnics amb la càmera, es va realitzar una visita al Surit i al Carrerò de Tàrrega, oferint als participants l’oportunitat de gaudir d’una altra perspectiva de la vida nocturna local i dels carrers pintorescos de Tàrrega.

Diumenge va marcar un esdeveniment especial, ja que es va celebrar el bateig de foc amb tots els honors pel nou drac Segarrenc d’Hostalets-Sant Antolí. Aquest moment significatiu va ser l’oportunitat de felicitar el Xavi, l’emocionat pare de la criatura, per aquesta incorporació simbòlica a la comunitat. La cerimònia va ser un recordatori del fort sentit de comunitat i tradició que caracteritza a la Segarra, amb la celebració d’esdeveniments únics que uneixen a la gent en experiències memorables.