Divendres a la nit va ser una oportunitat emocionant per veure les obres de remodelació del Cau de Granyena, una transformació total que promet millorar significativament aquest espai comunitari. La visita va revelar els detalls d’un projecte que busca oferir un lloc més còmode, acollidor i funcional per als membres de la comunitat. L’entusiasme i l’expectació es van fer evidents mentre es contemplaven els progressos realitzats fins aleshores.

A més de la visita a les obres, la nit va proporcionar una manera única de desconnectar i relaxar-se després d’una setmana agitada. Els participants van decidir fer una mica de pasta i rejuntar parets, i alguns van continuar fins a altres hores de la nit, demostrant el seu compromís amb aquesta iniciativa comunitària.

El dissabte va marcar la continuació dels treballs en les obres de remodelació, amb els membres de la comunitat treballant junts per aconseguir la finalització exitosa del projecte. A la nit, es va organitzar un sopar especial al restaurant de Montpalau, amb sorpreses inesperades que van agradar als assistents. Després del sopar, la festa es va traslladar al Surit, on els karaokes i un inesperat rondo de futbol van mantenir l’esperit animat fins a les hores més tardanes de la nit, abans de dirigir-se cap al Pano.

Diumenge va ser un dia dedicat a la continuació de la preparació intensiva per a la Gran Marxa dels Castells programada per al 2 de març. La comunitat es va centrar en l’entrenament físic i mental, assegurant-se que tot estigués a punt per a aquesta destacada tradició local. La Gran Marxa dels Castells és més que una prova de resistència, és un esdeveniment que uneix la comunitat en una celebració única de la cultura i la tradició segarrenca.