La setmana va començar amb l’esperada inauguració de la Fira del Teatre de Tàrrega el dijous 10. Aquest esdeveniment va donar el tret de sortida a una sèrie de jornades plenes d’activitats culturals i artístiques. El divendres 11 va continuar amb més activitats a la Fira durant la tarda i una animada nit de Festa Major a Granyena, omplint la comarca d’energia festiva.

El dissabte 12 va destacar amb les activitats relacionades amb la verema a Montornès i l’elaboració del vi a Montoliu, mostrant les arrels agrícoles de la regió. A la tarda, la visita a Tàrrega va ser una oportunitat per explorar la ciutat i participar en les diverses activitats de la Fira. La nit va ser encara més especial a Granyena, ja que aquest any la temperatura no va ser un obstacle per a la celebració de la Festa Major.

Dissabte 19 va oferir una experiència cultural amb una visita a Cal Macarró de Calaf, que va resultar molt interessant per als participants. El diumenge 20 va ser dedicat als amants dels cotxes clàssics, amb una exposició que va captivar l’atenció a Cervera.

El dimecres 23 va ser una jornada commemorativa, amb una visita cultural a Cervera per celebrar els 650 anys del naixement de la Generalitat. Aquesta activitat va ser una oportunitat per connectar amb la història i la riquesa cultural de la regió.

Dissabte 26 va ser un dia ple d’emocions, amb una visita cultural al campanar de Santa Maria, acompanyats pels campaners locals, que van mostrar la seva dedicació a aquesta tradició. Després, amb una breu pausa per solucionar uns problemes tècnics al cotxe, es va realitzar una animada cercavila i concentració gegantera fins a la Plaça Major. La nit va concloure amb una visita als autos de xoc i un concert de Festa Major al pavelló, demostrant que la diversitat d’activitats va mantenir la comunitat immersa en una setmana plena d’entreteniment i celebracions.