Dijous 27 va ser un dia gloriosament memorable per la Segarra amb el celebrat sopar d’Homes, una tradició que va ser el punt àlgid de la setmana. Tot i que les fotos del sopar estaven estrictament prohibides, la nit va estar plena de rialles, companyonia i festa al Fossar, creant una atmosfera inoblidable. Aquesta trobada no només va ser una oportunitat per gaudir de la bona companyia, sinó també per celebrar l’esperit comunitari que uneix els homes de la Segarra.

Divendres 28 va portar als residents una experiència musical única amb el concert d’Akelarre, oferint un repertori que va acumular molta energia i entusiasme. La música va ser l’acompanyament perfecte per a aquells que encara portaven les emocions del sopar de la nit anterior.

El dissabte 29, l’Akelarre de la Crisi va mantenir l’esperit festiu, demostrant que la diversió i la alegria no coneixen límits. Fins al final, els participants van viure moments intensos i inoblidables, fent d’aquesta celebració una tradició que perdura i s’enforteix any rere any.

Dissabte 5 va arribar amb la Cursa de Cervera, una experiència esportiva que va requerir més que només preparació física. La preparació psicològica va ser fonamental per sobreviure i arribar a la línia de meta, fins i tot per aquells que podrien considerar-se dels últims. Com a celebració d’aquesta fita, la jornada va concloure amb una visita a Sanaüja per gaudir dels millors focs artificials, creant una atmosfera espectacular i colorida que va posar el punt final a aquesta setmana plena d’activitats i celebracions a la Segarra.