Dissabte 24 va veure l’impacte d’un huracà que va escombrar la Segarra de bon matí, deixant a la seva estela una estampa de destrucció i trinxant tot el que es trobava al seu pas. Aquest fenomen meteorològic va posar a prova la resiliència de la comunitat, exigint esforços conjunts per afrontar els danys causats.

Diumenge 25 va ser marcat per una caminada des de Cervera fins a Montcortés, amb un recorregut d’anada i tornada que va abastar 15 quilòmetres. Els participants van mostrar la seva determinació i resistència, superant el repte amb èxit i gaudint de les meravelloses vistes al llarg del camí.

Dissabte 31 va començar amb una tasca important: la tallada de pins caiguts a Montoliu. A la nit, l’atmosfera festiva es va traslladar a Castellfollit, on es va celebrar un sopar seguit d’una animada festa de les Dones a Torà, posant de manifest la vitalitat i l’esperit festiu de la comarca.

Diumenge 1 va ser marcat per una passejada a Florejacs i les Sitges, tot i que una inoportuna pluja va acompanyar els participants en aquesta jornada. Malgrat el mal temps, la comunitat va mostrar la seva determinació per gaudir d’aquesta activitat.

Dissabte 7 va continuar amb la tasca de tallar més pins caiguts, demostrant la dedicació continuada per restaurar la normalitat a la comarca. A la nit, un concert de Festa Major amb els “Estrenos” va tenir lloc al pavelló de Cervera, oferint una nit d’entreteniment i celebració per a tots els assistents.

Diumenge 8 va veure una altra caminada, aquest cop de L’Aranyó a Concabella, amb un recorregut d’anada i tornada de 13 quilòmetres, tot sota l’impacte d’un vent glacial. Aquesta activitat va ser un aperitiu emocionant abans de l’esperada Gran Marxa, que es trobava cada cop més a prop, demostrant que la comunitat estava preparada per afrontar nous reptes i mantenir viva la seva energia.