Juliol
Dissabte 24: El Ramon de l’Ametlla segant a tot drap a Montoliu! A la nit: sopar de luxe a Cala Marta-Jaume i … festa als Ametllers!
Dissabte 31: Festa Major a Montoliu, a la tarda bitlles. Visita ràpida a la inauguració de la botiga del Badia a Cervera, i tornada a Montoliu pel sopar i el ball.

Agost
Dimecres 18: A la tarda, processó de Sant Magí pels carrers de Cervera, amb els ruquets inclosos.
Dissabte 21: A la nit, concert de Festa Major a Passanant, amb un tribut a Sau espectacular.
Dimecres 25: Dimecres de cendra, comença l’Akelarre, amb activitats variades pel carrers de les Bruixes.
Dijous 26: Sopar d’homes de la Segarra, i disbauxa general al Fossar.
Divendres 27: Estrena de la película “The Stranger’s Land” a la tarda, i concert i espectacle de les BandTocades a la Plaça Major.
Dissabte 28: Akelarret per la tarda, inauguració del bar-restaurant “La Marinada” (amb mega-entrepà) i sortida de la Universitat a les 11h. Aquest any no es va passar de les 3: ja portavem 3 dies al 100%…

Setembre
Dissabte 4: A la tarda, 10a Cursa Ciutat de Cervera… vam acabar i això és el que importa!
Dijous 9: Espectacle inaugural de la Fira del Teatre Argentí al Carrer de Tàrrega (el 90% dels espectacles de carrer son d’argentins!)
Divendres 10: A la Festa Major de Granyena: campionat de pòker; visita a Tàrrega i tornada a Granyena a ballar una estona.
Dissabte 11: A la tarda i fins després de sopar voltant per Tàrrega, i després tots a Granyena a veure l’espectacle del concert. Cada any els del poble canten millor 😉
Divendres 17: Nit del Teatre Viu al Teatre de la Passió a Cervera.
Dissabte 18: A la tarda a Cervera: escenificació de la Guerra del Francés.
Diumenge 19: Passejada per Cervera i visita a l’Auditori a veure una exposició d’artistes 100% Segarrencs.
Dijous 23: Concert de Jazz al Casal (quants records porten aquest local maravellós…)
Divendres 24: Al matí, a netegar bosc per Montoliu. A la tarda més escenificacions en viu sobre la Guerra del Francés: brutal! Després: pregó a càrrec del Toni Nadal i a la nit: concert al Pavelló (amb inauguració de barra inclosa…)
Dissabte 25: Al matÍ: vermut popular organitzat pel Tastalletres. A la tarda: seguint la cercavila fins a la Plaça Major i visita al pavelló per veure i viure el concert de Festa Major.
Diumenge 26: Visita de tarda a les firetes i acte conjunt amb representació de totes les associacions del Seny Major al devant de la Universitat.