Diumenge 31 va ser un dia de caminada d’entrenament per la Marxa, amb una ruta que va durar de l’Aranyó a les Pallargues. La sorpresa va ser que el grup va sumar un participant inesperat, afegint un toc inesperat i divertit a l’activitat.

Divendres 5, la comunitat va assistir a Completes a l’Església de Santa Maria. L’assistència massiva va reflectir la importància d’aquest esdeveniment religiós, i la gent es va reunir per participar en aquest acte.

Dissabte 13 va ser el dia de la rua de Carnaval pels carrers de Cervera, malgrat les baixes temperatures que van deixar sentir el seu impacte. Abans, al matí, es va realitzar una activitat de recollida de pins caiguts a Montoliu, posant de manifest la voluntat de contribuir al manteniment de l’entorn natural.

Diumenge 14 va portar una altra caminada d’entrenament per la Marxa, aquesta vegada de Cervera a Montcortés i de tornada a Cervera. Va ser una oportunitat per preparar-se físicament i mentalment per als desafiaments que la Marxa presentaria.

Diumenge 21, una nova caminada d’entrenament que va abastar el trajecte de Guissona a Cervera, mantenint el ritme de preparació per a la Marxa.

Dissabte 27 va destacar la Festa de les Dones a Torà, oferint una celebració única i animada dedicada a les dones de la comunitat.

Diumenge 28 va ser un altre dia de caminada d’entrenament per la Marxa, aquest cop des de Cervera fins a El Canós i de tornada a Cervera.

Dissabte 6 va continuar amb una altra caminada d’entrenament, explorant el bell poble de Torrefeta i recollint dorsals en preparació per als propers esdeveniments.

Diumenge 7 va ser el moment culminant amb la XI Marxa dels Castells de la Segarra. Amb una distància total de 55 km, que va incloure 3 km addicionals com a regal, i fins i tot va arribar a ploure cap a la darrera hora. La sort va estar del costat dels participants ja que la nevada va començar després de la marxa, afegint un toc màgic i èpic a aquest esdeveniment esportiu de la comunitat. Tot i les condicions climàtiques, els participants van demostrar la seva determinació i esforç fins al final, creant uns records impereceders.