Ampliar

Ampliar
...i una curiositat ;)

246.021 visites a la portada28.588 fotos, vistes 1.273.289 cops i amb 7.248 comentaris

242 usuaris1.452 missatges entre usuaris2.756 missatges amb la missatgeria segarrenca


Nadal Segarrenc, del 19 al 27 de desembre de 2008

19/12: divendres, festa del post-sopar de Nadal de les empreses Segarrenques al Pano.
20/12: dissabte, espectacular inauguració d'un nou espai al Casal de Cervera on l'esperit del Surit es va fer evident.
24/12: dimecres nit, missa del Gall a Vilagrasseta (turronada inclosa), festa al Casal amb el Miquel del Roig i fi de festa al Pano.
26/12: divendres, espectacular nevada amb batalla campal a Granyena.
27/12: dissabte, a la tarda ruta cultural Segarrenca i a la nit, espectacular sopar al restaurant de Cal Colom i festa al Casal amb remate final al Pano.


450 fotos, 23.536 cops visitades amb 36 comentaris i 154 vots "tomateros"


Pupurri novembre-desembre 2008

28/11: divendres, en plena nit i amb un temps rècord, trasllat a la nova casa Cerverina del Jordi, el Ramon i el Joan.
29/11: dissabte, obres al Cau de Granyena i sopar al Petromiralles de Tàrrega (impossible acabar-s'ho tot)
6/12: dissabte, acompanyant a la juerga post-boda Maite-Francesc al Noctàmbul-Pano
7/12: diumenge, caminada pre Marxa dels Castells a Vergós i rodalies.
13/12: dissabte, partit Barça-Madrid a Cal Jaumet i Concert de la Marató a Cervera.
14/12: diumenge, nevada a primera hora de la tarda a la Segarra!


132 fotos, 7.657 cops visitades amb 29 comentaris i 31 vots "tomateros"


Concert a Sant Guim de Freixenet, dissabte 22 de novembre de 2008

Dissabte a la tarda: fase 1 de les obres d'ampliació del Cau de Granyena: el Cau tindrà un espai per fer concerts francament espectacular. A la nit: tots a Sant Guim de Freixenet al concert del Fòrum Joventut amb els com sempre fantàstics "Hotel Cochambre".
Diumenge: preparació per la Marxa dels Castells amb una ruta fins a Sant Armengol i posterior visita a la bodega Segura Torres.


101 fotos, 4.701 cops visitades amb 18 comentaris i 96 vots "tomateros"


Correllengua a Cervera, del 14 al 16 de novembre de 2008

Divendres a la nit: espectacular concert del Correllengua al local del Centre Obrer Instructiu d'Unió Republicana, a càrrec del cantautor Miquel del Roig. Impresionant de veritat. Posteriorment, visita al Pano (amb bona música i tot) fins a sentir la típica frase "vayan saliendo por favor".
Dissabte: sopar al Bargués per celebrar l'aniversari del granyanenc Jordi de Cal Biel, o millor dit de Cala Mitja ;) I després: tots al Noctàmbul on gràcies al Correllengua es va poder fer algo més que llegir el diari i jugar a les cartes. Per rematar la nit tothom al Pano... sort que els rumors sobre l'ampliació de l'oferta de la nit de Cervera comencen a pendre més cos ;)
Diumenge a la tarda a Talavera: 10é aniversari de la Coral Marinada celebrat dins del festival "Marinandia 2008".


153 fotos, 8.150 cops visitades amb 27 comentaris i 134 vots "tomateros"


Concert dels Margeners a Guissona, dissabte 8 de novembre de 2008

Dissabte, a falta d'un local fixe on anar a passar la nit, un concert va aparèixer a l'agenda i va salvar-nos: el concert dels Margeners a Guissona!
La mítica orquestra Girasol va animar la nit i sobretot els ànims de la colla d'ex-Suriteros/es... molts ànims per tots!


58 fotos, 2.696 cops visitades amb 8 comentaris i 30 vots "tomateros"


Festa a Balaguer i... primer trafegat del vi, dissabte 1 de novembre de 2008

Divendres a la nit, nit de la castanyada (si castanyada i no invents estrangers...) amb un sopar a Granyena. Després cap a Balaguer a veure al "Muchachito Bombo Infierno".
Dissabte al matí: primer trafegament del vi a Montoliu, sempre ben assessorats per l'Enric de Granyena, expert en el tema: sembla que ha sortit bo i tot! A la nit, i després d'un sopar sense fotos, a dormir (a la Segarra hi ha un nombrós grup de gent que busca un lloc on anar la nit de dissabte i els psicòlegs estan molt sol·licitats...)


45 fotos, 1.228 cops visitades amb 16 comentaris i 25 vots "tomateros"


Caçadors de bolets i... festa a Tàrrega, dissabte 18 d'octubre de 2008

A la tarda, i per compensar un accident de cotxe que havia provocat la nit abans, un jabalí va ser esquarterat públicament a Granyena (si sou aprensius no mireu les primeres fotos...) Posteriorment: a caçar bolets amb èxit total i espatarrant (naturalment no direm on!)
I a la nit: concert del Correllengua a Tàrrega.


71 fotos, 3.959 cops visitades amb 52 comentaris i 75 vots "tomateros"


Veremes Segarrenques i... festa a Artesa, dissabte 11 d'octubre de 2008

Al matí: verema a la vinya del Magí de Montornès per recollir 372 kgs de raïm Ull de Llebre D.O. Costers del Segre (subzona Valls del Riu Corb). A l'acte oficial de primera premsada a Cal Solé de Montoliu (després de més 60 anys) van acudir dos experts de Granyena que van donar els consells pertinents. A la tarda, la premsada es va produïr a la bodega Segura-Torres de Granyena (aquest cop amb 1300 kgs!)
A la nit i per celebrar-ho: excursió a la bonica ciutat d'Artesa de Segre per veure els "Obrint Pas" en concert.


83 fotos, 3.978 cops visitades amb 13 comentaris i 90 vots "tomateros"


FM de Vicfred i... adéu a l'estiu!, dissabte 4 d'octubre de 2008

Divendres: sopar al bar de Granyena amb tots els que vam organitzar la Festa Major del poble i posteriorment una estoneta al Cau amb el Sebas fent de les seves.
Dissabte: al matí, a Montoliu el Santi amb el tractor mata totes les herbes que se li posen per devant; a la tarda, partit de futbol: derbi entre el Sant Ramon-Pujalt i el Castellfollit.
I a la nit... última Festa Major amb concert a la Segarra a la mai prou valorada vila de Vicfred... i a partir d'ara que???


134 fotos, 6.904 cops visitades amb 15 comentaris i 180 vots "tomateros"


FM de Cervera i... bye bye Surit!, dissabte 27 de setembre de 2008

Divendres nit: per començar be el cap de setmana res millor que participar en un "correbars" amb una xaranga molt animada i amb trobada final a les "Barraques" fins a altes hores de la nit.
Dissabte: a la tarda, visita a Massoteres a veure com els Margeners de Guissona feien pujar castells.
Posteriorment, arribada a Cervera on totes les colles (Carranquers, Bombollers, Gegants, Trabucaires, etc) van confluir a la Plaça Major per celebrar la Festa Major.
I a la nit... tots al Surit Surat per no faltar al tancament d'aquest magnífic pub Cerverí. Les emocions de la última nit i els crits de "NO EL TANCAREM!" restaran gravats en la memòria de tots per molt de temps...
Per finalitzar, visita al pavelló per veure el concert (o millor dit el final del mateix) i acabar de passar la nit amb la millor companyia.


288 fotos, 15.182 cops visitades amb 40 comentaris i 220 vots "tomateros"


Futbol Segarrenc... i festa, dissabte 20 de setembre de 2008

Divendres nit: visita a un tranquil Surit Surat de Cervera...
Dissabte, tarda de futbol: primer visita i suport a les mega-campiones de la Segarra a un partit amistós al pavelló de Cervera contra les de Solsona. Evidentment va passar el de sempre: victòria i golejada de la Carla. Després tots a Massoteres on es presentava en societat el gran fitxatge mediàtic de la temporada al Sant Ramon - Pujalt, el Santi de Granyena. Aprofitant la visita, es va fer un recorregut per aquest bonic poble Segarrenc.
I a la nit... diversió a tope al Surit i fi de festa al Bargués.


244 fotos, 11.229 cops visitades amb 7 comentaris i 118 vots "tomateros"


Festa Major de Granyena, del 11 al 13 de setembre de 2008

Dijous: a la tarda espectacular partit de futbol entre l'equip de Granyena (més importantíssimes aportacions de jugadors de la zona) i el Sant Ramon-Pujalt. A la nit, i després de la pluja, ball i concert del cantautor Sebas, fill ilustre de Granyena.
Divendres: ball i concert amb "Zarabanda" fins a altes hores de la nit.
Dissabte: concert amb els "Tremendos" i el moment memorable de la nit amb l'aparició estelar de la parella del dia: l'Agnès i el Xavi dalt de l'escenari. El fred no va poder amb nosaltres (som de la Segarra) i finalment tots vam acabar al "Coyote Cau"!


384 fotos, 17.622 cops visitades amb 28 comentaris i 177 vots "tomateros"


8a Cursa de Cervera, dissabte 6 de setembre de 2008

Després d'haver promés fa un any que correriem aquesta mítica cursa, la promesa es va fer realitat. Gràcies a un intens entrenament físic i psicològic (més lo segon que lo primer...) vam aconseguir l'objectiu inicial (acabar) i el secundari (no quedar últims).
A la nit, visita al Surit (on ja queden poquíssims dies pel tancament definitiu!) i posterior anada a Guissona a un dels molts concerts de Festa Major (no com a la capital de la Segarra...)
Diumenge, dia de visites a dues vinyes: a Montornès per controlar l'estat dels raïms per la pròxima verema i a Granyena a la vinya de Cal Sastret.


187 fotos, 11.081 cops visitades amb 36 comentaris i 10 vots "tomateros"


Akelarre de Cervera, del 28 al 31 d'agost de 2008

Dijous: tradicional sopar d'homes de la Segarra, amb la convocatòria al carrer Major per dipositar flors devant de Sant Magí i posterior anada al mític restaurant Estudiantil. Com sempre: espectacular! Posteriorment, sortida per anar al correfoc de les dones carranqueres i festa al Fossar.
Divendres: a primera hora passejada pel mercat de Cervera. I a la nit: concert d'Akelarre amb sobretot un grup increïble: "Pastorets Rock".
Dissabte: a la tarda, triangular de futbol a Sant Ramon on l'equip de casa va acusar la festa juvenil de la localitat la nit abans ;) I per sopar: macarronada impresionant a casa del Jordi i la Mercè de Granyena i després... tots a Cervera a gaudir de la nit més boja de Cervera!
Diumenge: impressionant xàfec que desborda el sempre sec riu Ondara i visita a la Fira del Boc.


802 fotos, 30.315 cops visitades amb 52 comentaris i 124 vots "tomateros"


FM de Sant Magí, rutes culturals i FM de Maldà, del 18 al 23 d'agost de 2008

Dilluns: Festa Major de Sant Magí amb la desfilada dels ruquets i mules carregats amb el boix i impresionant visita al campanar de Santa Maria on les campaners van fer la seva feina amb tota la passió.
Dimarts: sopar al cobert dels Cardenals organitzat pel Xavi amb posterior ballaruca a la plaça de Sant Magí fins a altes hores de la nit.
Dimecres: sopar al Cau de Granyena per celebrar l'aniversari del Santi amb visita prèvia a Guissona per veure el seu nou cotxe.
Divendres: visita a Montornès per veure la vinya del Magí la qual ha estat l'escollida per fer el vi de Montoliu aquesta temporada.
Dissabte: concert amb els "Hotel Cochambre" a Maldà!


263 fotos, 9.909 cops visitades amb 21 comentaris i 90 vots "tomateros"


Festes Majors a Pujalt, Sant Ramon i Llindars, del 11 al 16 d'agost de 2008

Dilluns: ruta Segarrenca per Talteüll i per la Vall del Llobregós.
Dimecres: visita sorpresa del cantautor Sebas i excursió nocturna a Guimerà.
Dijous: concert de Festa Major a Sant Ramon amb els fabulosos Hotel Cochambre i l'actuació del Toni de regal.
Divendres: al matí (després de dormir 4 hores...) a mercat a Cervera. A la tarda: entrenament oficial per la cursa del setembre a Cervera. I a la nit: sopar popular a Pujalt i concert de Festa Major a Vallfogona amb fred polar.
Dissabte: a la tarda presentació oficial de l'equip Sant Ramon-Pujalt i a la nit: Festa Major al bonic poble de Llindars (descobert per alguns aquest cap de setmana!) i fi de festa al Surit.


339 fotos, 12.434 cops visitades amb 27 comentaris i 35 vots "tomateros"


Feines, rutes, futbol i FM de Sedó, del 4 al 9 d'agost de 2008

Dimarts: dia final de la sega a Montoliu amb lo Ramon i la seva John Deere que no va parar ni un moment. A la nit: espectacular ruta per conèixer la història del castell de Cervera i el seu procés de recuperació (amb pluja inclosa).
Dijous: ruta cultural per dos petits pobles segarrencs: Santa Fe i Alta-riba i visita a les piscines de Sant Ramon.
Divendres: campionat de futbol organitzat per l'Assamblea de Joves de Cervera: fins a les 4 del matí on l'equip del Surit-Surat-Sureta va caure amb honor (els Carranquers van arribar fins als quarts de final...)
Dissabte: visita a la Fira més medieval de tot Catalunya, la de Guimerà. I a la nit... concert amb Tremendos a Sedó!


272 fotos, 9.163 cops visitades amb 14 comentaris i 35 vots "tomateros"


Festa Major de Montoliu i concerts a Sant Guim i Tarroja, 1,2 i 3 d'agost de 2008

Divendres a la nit: la més espectacular gimcama segarrenca de tot l'any a Sant Guim de Freixenet i després concertillu.
Dissabte: Festa Major a Montoliu amb façanes engalanades, bitlles i ball. I després... tots al 10é festival "Alerta-rroja" a Tarroja.
Diumenge: batalla d'escuma i havaneres, sopar a la Cooperativa i visita a... la Bombolla (la depresió no se'n anirà fàcilment: som gent del Surit per sempre)


189 fotos, 10.250 cops visitades amb 38 comentaris i 125 vots "tomateros"


Concert de Festa Major als Ametllers, dissabte 26 de juliol de 2008

Divendres visita al Surit on va ser rebentada la màquina escura-butxaques, cosa que sempre fa gràcia.
Dissabte tarda de piscineta a Granyena (on et banyes tant si vols com si no vols) i nit de concert de Festa Major de l'animat barri Cerverí dels Ametllers amb Tremendos i Strombers com a grups destacats.
L'estiu ja està aqui i no el pararà ningú.


132 fotos, 11.818 cops visitades amb 30 comentaris i 160 vots "tomateros"


Cap de setmana cultural, 18 al 20 de juliol de 2008

Divendres, visita al Paupaterres de Tàrrega (on a part de música i hi ha menjar i del bo).
Dissabte a la tarda i fins ben entrada la nit: conmemoració del 70é aniversari del Campament Republicà a Pujalt.
I diumenge a la tarda: visita al pantà de Sant Ponç al costat de Solsona.


69 fotos, 2.876 cops visitades amb 7 comentaris i 5 vots "tomateros"


Pànic a la Transsegre, 12 i 13 de juliol de 2008

Divendres a la nit: últims preparatius de la barca a les drassanes i posteriorment festa al pati de l'antiga biblioteca. Alguns membres de l'expedició ja van anar la mateixa nit a Balaguer.
Dissabte al matí: directes a Camarasa a montar la més gran de les barques segarrenques. A les 4 de la tarda finalment es donava la sortida però... la pluja i un vent tropical va obligar a retirar-nos només 1 hora i mitja després: el caos i la confusió eren totals, sort de la coordinació militar del nostre equip que va permetre la salvació completa del mateix (una retirada a temps és una victòria). Tornada a Cervera i sopar amb sorpresa: presentació de la "Alça Manela" com a regal d'aniversari de l'alcalde: felicitats! Posteriorment, festa per oblidar els mals moments del dia i rebre el suport moral de la gent.
Diumenge i amb la calma metereològica: dia de recuperació de la barca (només faltaria amb lo que ens va costar!)


269 fotos, 16.997 cops visitades amb 21 comentaris i 55 vots "tomateros"


Juliol mon amur, 4,5 i 6 de juliol de 2008

Divendres a primeríssima hora de la tarda (alguns es van presentar més tard i altres ni això!) reunió tècnica a les drassanes de Cervera per continuar amb la construcció de la barca de la Transsegre. A la nit, visita a la mítica Waikiki d'Agramunt, nosequants anys després (i com sempre fins que ens van fer fora). Dissabte, prova de flotabilitat de la barca amb èxit total, falten 4 detalls de no res per ser una autèntica F1 del Segre!
A la nit per celebrar-ho: visita al Surit (o millor dit a la terrasseta virtual del Surit, pq hi ha més gent a fora que dins) i fi de festa al Pano. I diumenge van continuar els entrenaments per la cursa de setembre a Cervera i visita a la piscina de Granyena.


143 fotos, 8.079 cops visitades amb 21 comentaris i 39 vots "tomateros"


Campionat de futbol a Verdú, 27 al 29 de juny de 2008

Divendres, mentres uns aproven l'examen de la llicència d'armes a Lleida (que es preparin els jabalinots la pròxima temporada...), els altres van en bicicleta fins a Sant Ramon. Alli a la nit es va celebrar l'últim entrenament per encarar el campionat de futbol de l'endemà, i després vam gaudir d'un magnífic sopar popular a les piscines.
Dissabte al matí i durant tot el dia campionat de futbol (24 hores) a Verdú, on l'equip de Sant Ramon-Pujalt va jugar fins a les 5 del matí de diumenge amb la cara ben alta. Evidentment entre partit i partit es van fer altres activitats com la reunió de treball de la Transsegre (amb la presentació oficial de la super-barca d'aquest any) i la típica visita al Surit, on els de Tàrrega aquesta setmana no van aparèixer ;)


166 fotos, 8.227 cops visitades amb 42 comentaris i 49 vots "tomateros"


Comença l'estiu a la Segarra, 20 al 24 de juny de 2008

Divendres, entrada al Surit a la matinada i visita al Pano. Dissabte a la nit: molta molta calor, i "precalentament" per la festa de dilluns amb el típic pack Surit-Pano... I dilluns a la nit: revetlla de Sant Joan al pàrking del Surit amb la típica anada amb les torxes fins a la Plaça Major per encendre-les amb el foc del Canigò, sopar, foguera, i festa fins a altes hores de la nit: ja és estiu a la Segarra.

327 fotos, 20.017 cops visitades amb 43 comentaris i 237 vots "tomateros"


Festa de les BandTokades i Fira de l'Ou, 14 i 15 de juny de 2008

Dissabte al matí: 2a Marató de donació de sang de Cervera al Jaume Balmes.
I a la tarda... festassa per celebrar el 5é aniversari de les "BandTokades" amb una gran actuació pels carrers i molt ben acompanyades. A la nit: concert al Pavelló per rematar-ho del tot.
Diumenge: visita a la 12a Fira de l'Ou de Sant Guim de Freixenet, poble on a part de fer ous, fan i exporten les millors fideuas i arrossos de la Segarra ;)


90 fotos, 5.979 cops visitades amb 32 comentaris i 75 vots "tomateros"


Inauguració del Cau de Granyena, dissabte 7 de juny de 2008

Divendres soparet a la "Cosa Nostra" i partides de cartes al Surit.
Dissabte a la tarda reunió, al despatx del Noctàmbul, dels membres de la Transsegre on es van debatre i pendre importantíssimes decisions tècniques i d'organització.
I a la nit a Granyena, per celebrar la total remodelació del "Cau" (feta desinteressadament pels mateixos joves del poble i alguns dels pobles del costat): boníssima fideuà a càrrec dels mestres de Sant Guim, espectacle pirotècnic-musical amb els diables de Sanaüja, concert del cantautor segarrenc i ex-veï del poble el Sebas, i final de festa a altes hores de la nit.


198 fotos, 12.982 cops visitades amb 35 comentaris i 35 vots "tomateros"


3a Expedició Segarrenca al Pedraforca, dissabte 31 de maig de 2008

Divendres a la tarda: uns tocs de billar al Surit i a sopar al 520. Després, últimes planificacions per l'endemà...
Dissabte una colla de 13 valents (alguns apuntats a última hora amb gran entusiasme) vam reunir-nos de bon matí per anar a pujar la mítica muntanya del Pedraforca. A pesar de la boira, de la neu i del fred, vam aconseguir coronar després de tres hores i mitja. Després de reposar al bonic poble de Gòsol, tornada a la Segarra, on a la nit es va comentar l'èxit al Surit. Per cert, que una altra expedició de valents (aquests de veritat) van acomiadar-se de la gent per anar a fer el Camí de Sant Jaume amb bicicleta: endevant i recordeu que som de LA SEGARRA!


213 fotos, 12.701 cops visitades amb 48 comentaris i 120 vots "tomateros"


Festa dels Carranquers a Cervera i Concert del Pastor a Pujalt, dissabte 24 de maig de 2008

Dissabte a la tarda: festa anual dels Carranquers a Cervera amb el bateig de la Tarasca, el "Ball Parlat" i la lectura dels "Versots" com a actes més destacats.
I a la nit a Pujalt... un espectacular (i molt ràpid) "correbens", botifarra a la brasa per parar un tren i Naraina i Strombers en concert: moltes felicitats a l'organització!


175 fotos, 11.246 cops visitades amb 40 comentaris i 130 vots "tomateros"


Fires, feines i farres, 16,17 i 18 de maig de 2008

Divendres, després d'unes partides de billar al Surit, a sopar a l'Estudiantil. Després, i havent passat pel Surit un altre cop, tocava anar a Tàrrega a veure "Obrint Pas".
Dissabte al matí: reunió de mariners de la Segarra per planificar la pròxima Transsegre 2008, treballant dur en els nous dissenys revolucionaris que ens conduiran a la victòria naval. I a la tarda: concentració motera de categoría al càmping de Tàrrega i visita obligadíssima al Firacoc (tot boníssim). A la nit a veure Strombers a la bonica ciutat segarrenca de Guissona.
I diumenge, visita a la Fira de Sant Isidre a Cervera.


159 fotos, 7.782 cops visitades amb 26 comentaris i 20 vots "tomateros"


Marxa a Montserrat i bateig d'un nou drac Segarrenc, 26 i 27 d'abril de 2008

Divendres gran partida de billar americà al Surit. De cop han aparegut grans experts segarrencs en aquest esport de cavallers... Posteriorment, sopar al 520 i ràpidament a dormir una horeta per tornar a Cervera a les 3,30h. Sortida cap a Igualada i agrupament amb la gent de la LXII Pelegrinació de Cervera a Montserrat que el dia abans va arribar des de la capital segarrenca. Sortint a les 5 del matí es va arribar al capdemunt del Bruc on vam esmorzar com a senyors, i després de 7 hores i mitja vam arribar a Montserrat al migdia. Després de ser recollits pel Santi, tornada amb cotxe (un gran invent...) a la Segarra. A la nit (i amb problemes tècnics de la càmara) visita al Surit i al Carrerò de Tàrrega.
I diumenge... bateig de foc amb tots els honors pel nou drac Segarrenc d'Hostalets-Sant Antolí. Moltes felicitats pel Xavi, l'emocionat pare de la criatura!


204 fotos, 11.996 cops visitades amb 61 comentaris i 45 vots "tomateros"


I per fi... pluja a la Segarra! 19 i 20 d'abril de 2008

Dissabte a la tarda: futbol! Tots vam gaudir veient com les nenes del futbol de Cervera destrossaven a les seves rivals del Sentmenat, per 5 a 2. Brillant un cop més l'actuació de la Carla, la mega-crack de Granyena.
Posteriorment, reunió al Noctàmbul per parlar de la propera edició de la Transsegre 2008: l'Armada Segarrenca torna a la batalla!!!
A la nit: visita cultural al Surit i final de festa al Pano.
I diumenge... tot el dia plovent (30 litres a Montoliu): semblava impossible tanta pluja!


99 fotos, 5.042 cops visitades amb 16 comentaris i 120 vots "tomateros"


Calçotada a Granyena i Fira d'Abril a Tàrrega, dissabte 12 d'abril de 2008

A primera hora del matí arrencada dels calçots a l'hort. Es tractava de comprovar la qualitat de les dues millors denominacions d'origen de calçot de la Segarra Baixa: D.O. Montoliu i D.O. Granyena. Per provar-ho res millor que una calçotada conjunta on els millors experts comarcals van poder provar la maravella de sabors que només uns calçots criats amb amor poden despendre. Fins i tot de Tàrrega van venir a provar-ne... Per agraïr la seva presència, res millor que fer-los una visiteta a la nit a la seva "Feria de Abril": aquests de Tàrrega se les inventen totes per tal de captar clientela no? ;)

92 fotos, 5.191 cops visitades amb 13 comentaris i 59 vots "tomateros"


Partit del Segle a Sant Ramon, dissabte 5 d'abril de 2008

Dissabte al matí: emocionant partit de futbol entre les glorioses seleccions de la Segarra Alta i la Segarra Baixa. La jornada ha començat ben d'hora amb un bon esmorzar a Cal Mingu de Sant Ramon. Després de preparar les taules i cadires pel dinar al poliesportiu, tots al camp de futbol on el públic assistent (pocs però ben parits), han animat a tots els participants. El resultat final del partit: (el de menys) 5 a 4 a favor de la Segarra Alta. Cal agraïr les fotos fetes per la reportera Emma durant el partit ;) Després del obligatori aperitiu: tots a dinar un boníssim arrós de Sant Guim al poli on el Sol va acabar de fregir-nos a tots.
I a la nit... tothom a Vilanova de Bellpuig a veure Betagarri i Strombers.


297 fotos, 19.437 cops visitades amb 55 comentaris i 44 vots "tomateros"


Decepcions i alegries, dissabte 29 de març de 2008

Dissabte, partit de futbol Betis-Barça... Quina manera de fer patir al personal! Ho haveu vist???!!!
Res millor per passar el mal moment ràpidament que fer una ruta turística per Cervera buscant un restaurant per anar a sopar. Després de provar-ho a l'Estudiantil i descartar al Bargués, tots al Xino a sopar un menú d'aquells amb de tot i més (inclús un plat es deia "Familia Feliz": vam comprovar que realment no era la sogra d'algú estofada...).
Després, tornada al Surit ara més animats per acabar la ruta al Pano i posterior esmorzar, ara si, al Bargués ;)
Al matí de diumenge: rally a Rocafort de Vallbona: menos mal que algú fa alguna cosa de profit ;)


167 fotos, 8.857 cops visitades amb 30 comentaris i 261 vots "tomateros"


Santíssima Setmana Santa Segarrenca, del 21 al 24 de març de 2008

Divendres matí al mercat de Cervera on ja pots comprar la última moda primaveral encara que amb el fred i el vent et congelis viu... A la nit abans de sopar, va córrer la notícia que feien missa de divendres Sant a la catedral de Granyena (ojo a lo impresionant que és aquesta esglèsia!) i processó pel mig del poble: això s'havia de veure. Posteriorment, estona de relax al nou "Cau" on falta poquíssim per la inauguració oficial. A la nit, visita al Surit quan tothom ja marxava i posteriorment tots al Pano.
Dissabte de bon temps i a la nit, sopar al mític Bargués de Cervera per celebrar els aniversaris del Rossita i l'Aleix.
Diumenge, visita cultural al búnker de la guerra civil a l'Ametlla de Segarra i a la nit... tots a la Serra de Mollerussa! Mai s'havia anat a un concert amb un fred tan increïble! Però la delegació segarrenca va sobreviure!


163 fotos, 8.740 cops visitades amb 24 comentaris i 35 vots "tomateros"


Temps de calçotades, dissabte 8 de març de 2008

Dissabte al matí, grandiosa calçotada a la vinya de la Núria Turull, amb partit posterior inclòs entre les seleccions de la Segarra Baixa i la Segarra Alta (algú recorda el resultat?) per fer baixar els calçots, les butifarres i les postres. Fantàstic.
Diumenge, passejada cultural-històrica per la L-2, la línea de defensa de la guerra civil que creua la Segarra de nord a sud amb visita a búnkers, nius de metralladores i camps d'aviació. Super interesant.


166 fotos, 10.535 cops visitades amb 59 comentaris i 38 vots "tomateros"


9a Marxa dels Castells de la Segarra... aquest any SI!, diumenge 2 de març de 2008

Dissabte a la tarda, visita al nou parc eòlic de la serra del Tallat a Belltall: espectacular posar-se a sota d'un gegant d'aquests mentres les pales de 40 metres es mouen (mira que si cauen...). Després, visita a les restes del convent cistercent de Vallsanta (segle XIII) al peu de la carretera entre Ciutadilla i Guimerà. Posteriorment, visita d'obra al Cau de Granyena.
I diumenge a les 7 del matí... 9a Marxa dels Castells de la Segarra! Aquest any, i després de mesos de preparació física i psicològica, s'ha aconseguit acabar amb honor i glòria la Marxa més important de tot l'any a la Segarra. Tot segarrenc/segarrenca l'hauria de fer com a mínim un cop a la vida: una experiència impresionant.


141 fotos, 9.910 cops visitades amb 47 comentaris i 20 vots "tomateros"


Festa de les dones a Torà, dissabte 23 de febrer de 2008

Aquest dissabte tocava anar al bonic poble segarrenc de Torà a viure la "Festa de les dones" de Santa Àgueda.
De fet hi vam arribar quan obrien les portes, les dones havien acabat el sopar, i començava el concert dels fabulosos "Hotel Cochambre"!


60 fotos, 3.686 cops visitades amb 11 comentaris i 75 vots "tomateros"


Carnaval a Tàrrega, dissabte 9 de febrer de 2008

Després de moltes discussions es va decidir anar a les festes del Carnaval de Tàrrega. Aqui van amb una setmana de retard respecte a les dates oficials. Però tranquils perque a Cervera els superem i ho farem amb dues. No podiem ser menys ;)

45 fotos, 3.820 cops visitades amb 5 comentaris i 33 vots "tomateros"


Obres, concerts, caminades i futbol, 2 i 3 de febrer de 2008

Dissabte d'obres al Cau de Granyena: això són professionals!
A la nit i després de fer ruta per la Segarra buscant festes de Carnavals (perque a Cervera aquest any som tant originals de no celebrar-ho quan toca) cap a la capital a veure "Revolution 80".
Diumenge, caminada d'entrenament fins a Suró (13.5 kilómetrets, un aperitiu comparat amb els 51 que farem d'aqui a un mes...), i després de dinar cap al futbol a Sant Ramon a veure com guanyaven 1-0 al Bellpuig.


39 fotos, 1.995 cops visitades amb 2 comentaris i 20 vots "tomateros"


Concert a Torà i ... safari a Granyena, 26 i 27 de gener de 2008

Dissabte, després d'una altra passejadeta "d'entrenament", visita a les obres del Cau de Granyena (quin nivell d'operaris!). A la nit, concert a Torà (festes del Brut i la Bruta). Fins i tot el "gilipollas" del programa del Buenafuente hi vam trobar! Després visita al Pano 10 minuts abans que tanquessin les portes.
I diumenge... batuda del porc senglar a Granyena. Espectacular.


71 fotos, 3.335 cops visitades amb 22 comentaris i 25 vots "tomateros"


Temps de neu... i festa, 19 i 20 de gener de 2008

Dissabte al matí expedició segarrenca a Andorra a provar les pistes d'Ordino. A pesar dels problemes tècnics, el matí d'ski i snowboard (aqui en sabem de tot) va ser fantàstic.
A la nit, i amb les forces justes, visita al Surit i final de festa al Pano. Alguns i algunes van acabar esmorzant al Bargués...
Diumenge, caminadeta fins a L'Ametlla just abans que la boira també arribés a tapar el sud de la Segarra.
I finalment, visita a les obres del Cau de Granyena, on fins i tot es preveu un concert quan aquestes acabin. Seguirem informant ;)


152 fotos, 11.036 cops visitades amb 82 comentaris i 128 vots "tomateros"


Normalitat Segarrenca, 12 i 13 de gener de 2008

Divendres a la nit, visita a les obres de remodelació del Cau de Granyena on la transformació serà total i absoluta, i res millor per treure l'estress acumulat durant la setmana que fer una mica de pasta i rejuntar paret fins a altes hores de la nit (n'hi ha q van continuar fins a les 4!!!)
Dissabte, continuen les obres i a la nit: sopar al restaurant de Montpalau amb sorpresa inclosa. I després festa al Surit, amb karaokes i rondo de futbol al sortir en direcció al Pano.
Diumenge, continua la preparació per la Gran Marxa dels Castells del dia 2 de març...


109 fotos, 8.092 cops visitades amb 77 comentaris i 131 vots "tomateros"


Reis Segarrencs, 5 i 6 de gener de 2008

Dissabte a la tarda: Reis per tota la Segarra (no rollo Felip V, volem dir els bons!). A Granyena els reis finalment van ser reis i no reines (com es tenia previst des de feia 1 any!). Al mateix moment (quina gràcia no?!?) a Sant Ramon també apareixien pel mig del poble (gràcies a la reportera Rosa de Pujalt per les fotos exclusives).
Un cop Sas Majestats van deixar tots els regals que tocaven i els discursos de rigor, tots els reis segarrencs, i els seus súbdits, ens vam trobar al Surit a celebrar el final de les festes nadalenques.


138 fotos, 8.725 cops visitades amb 43 comentaris i 63 vots "tomateros"


Cap d'Any Segarrenc, del 29 de desembre de 2007 a l'1 de gener de 2008

Dissabte a la tarda de compres per Tàrrega a buscar la camisa de cap d'any. Per descansar després de la tarda de shopping, res millor que fer una visiteta a la millor pastisseria de Tàrrega, la Vilà (quin lujo tu!) Posteriorment, tarda de futbol Euskadi-Catalunya al Surit, on a la mitja part vam poder endrapar tots els pinxus que ens van oferir (sort q estem a dieta que sino...) i després va haver tot un espectacle representatiu d'esports bascos. Donat que ja estavem alli i ja haviem sopat doncs ens hi vam quedar fins al final.
Diumenge de calma i relax, fent feines a l'hortet on els calçots creixen a bon ritme i reunint forces per l'endemà.
Dilluns 31, a la tarda primer entrenament oficial per la "Marxa dels Castells": Montoliu - La Guàrdia - Suró - Cabestany i Montoliu. I a la nit, sopar a casa del Teti de Granyena, una estona al Cau, i tots cap a Cervera. Primer al Surit i després cap al Pavelló on vam rematar la revetlla a altíssimes hores del primer dia de l'any 2008. Molt bon any a tothom!!!


494 fotos, 31.404 cops visitades amb 124 comentaris i 287 vots "tomateros"


246.021 visites a la portada

28.588 fotos, vistes 1.273.289 cops i amb 7.248 comentaris

242 usuaris

1.452 missatges entre usuaris

2.756 missatges amb la missatgeria segarrenca

El cavaller de Montoliu i les seves fotos segarrenques pq tothom en pugui gaudir